Gebruikersaccount

Moet ik een gebruikersaccount aanmaken om te bestellen?

Je hoeft geen CaseApp-account aan te maken, maar het maakt het makkelijker voor jou als je in de toekomst nog eens bij ons besteld. Voordelen met een gebruikersaccount: - houd al jouw bestellingen bij - ontvang speciale aanbied...

Hoe maak ik een gebruikersaccount aan?

Klik op het "person" icoon in de rechterbovenhoek van onze website. Je kan er ook voor kiezen om een account aan te maken via de link boven de adresbalk bij het afrekenen.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten, wat nu?

Als je jouw wachtwoord vergeten bent, klikt je op het "person"-icoon in de rechterbovenhoek van onze website. Daar vind je de mogelijkheid om je wachtwoord opnieuw in te stellen.